Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ο δικτυακός τόπος του σχολείου μας είναι στο στάδιο της ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό είναι πιθανόν να υπάρχουν τακτικές αλλαγές μέχρι να πάρει την τελική του μορφή.

Ενημέρωση για εκδηλώσεις

Γράφτηκε από τον/την Διευθύντρια on . Posted in Ανακοινώσεις σχολείου

Εκτύπωση

Ανακοίνωση-ενημέρωση

Αγαπητοί γ******,

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής εκπαιδευτικών ομάδων του διακρατικού περιβαλλοντικού προγράμματος Ελλάδας – Κύπρου Χρυσοπράσινο Φύλλο, στο οποίο το Σχολείο μας συμμετέχει για δεύτερη φορά, θα δεχτούμε την επίσκεψη ομάδας εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών/τριών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μάμμαρι Λευκωσίας. Με την ευκαιρία της επίσκεψης και της διοργάνωσης των εκδηλώσεων που απαιτούνται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις παρακάτω εκπαιδευτικές επισκέψεις που γίνονται πέρα από τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου, εφόσον θέλετε να τις παρακολουθήσουν τα παιδιά σας από κοινού με την κυπριακή ομάδα. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί τα εξής:

 

Την Πέμπτη 18/12/2014 και ώρα 19.30΄ θα παρακολουθήσουμε στο Πλανητάριο την ψηφιακή ταινία Στα μονοπάτια των άστρων. Η τιμή συμμετοχής είναι 3 ευρώ για τα παιδιά και 4 ευρώ για τους ενήλικες.

Το Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 10.00΄ θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και την Ακρόπολη με ξενάγηση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε ανεκτίμητους θησαυρούς και χώρους. Μετά την ξενάγηση ακολουθεί περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή των Αναφιώτικων, Πλάκας και Μοναστηράκι για να καταλήξουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα για το μεσημεριανό γεύμα στις 14.00΄. Να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή στην ταβέρνα είναι ανεξάρτητη από την ξενάγηση και μπορείτε ανάλογα να ακολουθήσετε ή όχι.

Το Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 8.00΄ το βράδυ θα παρακολουθήσουμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την παράσταση Δώδεκα παρά δώδεκα, έργο του Ευγένιου Τριβιζά, με τιμή συμμετοχής 15,5 ευρώ για τα παιδιά και 22 ευρώ για τους ενήλικες.

Παρακαλούμε έως την Παρασκευή 28/11/2014 να δηλώσετε συμμετοχή σε όποιο από τα παραπάνω θέλετε ή και σε όλα ώστε να προβούμε στην επιβεβαίωση των κρατήσεων και στην αγορά των εισιτηρίων  

Από την Ομάδα Διδασκόντων

"Δες το αλλιώς" ....

Γράφτηκε από τον/την Διευθύντρια on . Posted in Ανακοινώσεις σχολείου

Εκτύπωση

Αγαπητοί γονείς,

1. Με αφορμή τη συνεργασία του Σχολείου μας με την WWFΕλλάς και τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα “Δες το αλλιώς” που προτείνει, σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στη συγκέντρωση ειδών και αντικειμένων που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, ώστε να οργανώσουμε ένα αλλιώτικο bazaar. Η πρωτοβουλία αυτή σκοπεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών αλλά και όλων μας σε θέματα περιβαλλοντικά και κοινωνικά, γιατί η επαναχρησιμοποίηση, η δυνατότητα δηλαδή να δώσουμε μια “δεύτερη ζωή” σε κάτι, που είναι άχρηστο για εμάς αλλά ίσως χρήσιμο σε κάποιον άλλο, περιορίζει την σπατάλη των φυσικών πόρων και μειώνει τα απορρίμματα.

Αρχικά, τα παιδιά  θα παραδίδουν τα αντικείμενα που μπορείτε να προσφέρετε στις εκπαιδευτικούς των τάξεων από την Πέμπτη 27/11/2014 έως και την Τετάρτη 3/12/2014. Εφόσον αυτό το στάδιο ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα σχεδιάσουμε τις περαιτέρω ενέργειες και θα ενημερωθείτε σχετικά.

 

2. Επίσης, σας παρακαλούμε να επιστρέψετε το απόκομμα συμπληρωμένο με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), εφόσον έχετε, προκειμένου να συμπληρωθεί η λίστα αποδεκτών της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που το τελευταίο διάστημα προσπαθούμε να οργανώσουμε, ούτως ώστε να λαμβάνετε άμεσα τις ενημερώσεις από το Σχολείο.

Σημείωση:Οι γονείς που έχουν ήδη δηλώσει, δεν χρειάζεται να το κάνουν πάλι, εκτός αν δεν έχουν λάβει από εμάς κανένα email. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να ξαναγράψετε καθαρά την ηλεκτρονική διεύθυνση, γιατί κάποια έχουν επιστρέψει ως άκυρα.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Από το Σύλλογο Διδασκόντων

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ: ______________________________________

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ______________________________________

1η Ενημέρωση γονέων-κηδεμόνων – Ανακοίνωση συνάντησης

Γράφτηκε από τον/την Διευθύντρια on . Posted in Ανακοινώσεις σχολείου

Εκτύπωση

1η Ενημέρωση γονέων-κηδεμόνων – Ανακοίνωση συνάντησης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

1. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην καθιερωμένη εκδήλωση για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου που θα γίνει την Δευτέρα 27/10/2014 και ώρα 10.00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Την ημέρα της εκδήλωσης οι μαθητές/τριες θα έρθουν στις 9.45΄και θα αποχωρήσουν με τη λήξη της γιορτής, η οποία έχει διάρκεια μιας ώρας περίπου. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

2. Επίσης, σας καλούμε να συμμετέχετε στην ανοιχτή συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων όλων των τάξεων του Σχολείου, την Τετάρτη 29/10/2014 και ώρα 7.00΄ το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Σε αυτήν τη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν και όλες οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοινού θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα στο σχολείο ως προς την προστασία, την ασφάλεια και τη συμπεριφορά των παιδιών. Επίσης, θα θέλαμε να ακούσουμε τους δικούς σας προβληματισμούς προκειμένου να συνεργαστούμε και  να συμβάλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στη βελτίωση της σχολικής ζωής.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή.

Από το Σύλλογο Διδασκόντων

Εκδηλώσεις - παρουσιάσεις προγραμμάτων

Γράφτηκε από τον/την Διευθύντρια on . Posted in Ανακοινώσεις σχολείου

Εκτύπωση

Αγαπητοί γονείς,

με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις/παρουσιάσεις των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων του Σχολείου μας κατά τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν:

α. Τα αθλήματα του νερού την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.30΄ το απόγευμα από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Παναγιώτα Τομαρά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου.

β. Με αφορμή το νερό τα παιδιά διηγούνται, τραγουδούν, χορεύουν… στο υπαίθριο θέατρο του Σχολείου την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.30΄ το απόγευμα. Αναλυτικότερα, οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης με την κ. Αυγή Γιαννουσοπούλου παρουσιάζουν δραματοποιημένα αποσπάσματα από την ελληνική μυθολογία που συνδέονται με το νερό, οι μαθητές/τριες της Δ΄ με την κ. Κυριακή Γλύκα μας ταξιδεύουν στο Αιγαίο ενώ οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης με την κ. Βάνα Γρύλλη αναπαριστάνουν ήθη και έθιμα περασμένων εποχών, όπως ο Κλήδονας και η Περπερούνα. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η κ. Ελένη Σιβρή.

γ. Αιξωνή… Πυρναρή… Ευρυάλη… Γλυφάδα… Η πόλη μας στο χρόνο και στο χώρο όπως θα την παρουσιάσουν οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης με τη δασκάλα τους Χαρά Τρακαδά, την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.00΄ το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου.

δ. Παραδοσιακούς χορούς που έχει διδάξει η κ. Παναγιώτα Τομαρά θα χορέψουν οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας στο υπαίθριο θέατρο του Σχολείου την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.30΄ το απόγευμα. Αμέσως μετά τους χορούς, η βραδιά συνεχίζεται με συναυλία έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Τη συναυλία παρουσιάζει η πολιτιστική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Γλυφάδας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ανδρέα Μασούρα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας.

ε. Έκθεση εικαστικών έργων και διαθεματικών εργασιών των μαθητών/τριών θα λειτουργεί τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Παναγιώτας Κατσόγιαννου και Ιωάννας Μικρογιαννάκη.

Από το Σύλλογο Διδασκόντων

Επικοινωνία

Τηλέφωνο:
+30 210 9603119
+30 210 9603119

Διεύθυνση:
Δημ. Βερελή 59Α
165 61
Γλυφάδα, Ελλάδα
 
e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σχολείου)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (site)

Επιλεγμένα Άρθρα